Viiri Lyhty

Virrin tila

Majoitus-, juhla- ja kokoustilat

Hinnasto ja varaus

Kodikasta majoitusta hyvin varustetussa maatalossa

Käytössäsi on Virrin tilan päärakennus seuraavin perushinnoin (voimassa 12/2017 loppuun asti, ei koske sesonkia 2.6.-11.8. välistä aikaa eikä joulua ja uuttavuotta):

Ei sesonkiaikana:

  • 2-4 hlöä: 35 €/vrk/hlö (ei sisällä liinavaatteita) tai 45 €/vrk/hlö (sisältää liinavaatteet) tai 700 €/viikko (sisältää liinavaatteet)
  • 5-10 hlöä: 30 €/vrk/hlö (ei sisällä liinavaatteita) tai 40 €/vrk/hlö (sisältää liinavaatteet) tai 800 €/viikko (sisältää liinavaatteet)

Sesonkiaikana vain viikkovaraus pe-pe, max 10 hlö:

  • 2.6.-11.8. 900 €/viikko, paitsi juhannus 1000 €/viikko, sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet
  • joulu ja uusivuosi 1000 €/viikko, sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet

Alle 2-vuotias majoittuu vauvansängyssä ilman veloitusta.

Hinnat sisältävät pyykinpesukoneen ja sähkösaunan käytön.

Aamiainen on mahdollista varata erikseen, viimeistään tuloa edeltävänä päivänä. Itsepalveluaamiaisen hinta on 6,50 €/hlö (aikuiset ja kouluikäiset lapset) ja 3,00 €/hlö (3-6-vuotiaat lapset).

Varausmaksu on 20 % vuokrasta ja loppumaksu maksetaan viimeistään seitsemän arkipäivää ennen vuokrauksen alkua. Varauksen peruuntuessa veloitamme varausmaksun peruutusmaksuna. Lomarenkaan kautta varatut majoitukset maksetaan palveluntarjoajan välityksellä.

Kamari

Juhla- ja kokoustilojen vuokraus

Päärakennus:

Talviaikaan on talon pirtissä tilat max. 40 henkilölle. Vuokralaisen käytössä on koko päärakennus.

Vaihtoehto1: Hinta 300 €/tilaisuus. Tarjoilut hoitaa vuokraajan valitsema ulkopuolinen pitopalvelu tai muu vastaava. Keittiötilat ovat pitopalvelun käytössä juhlapäivänä.

Vaihtoehto 2: Hinta 400 €/tilaisuus. Vuokralainen laittaa itse tarjoilun talon keittiötiloissa. Talon ruokailu- ja ruuanvalmistusvälineet ovat vuokralaisen käytössä.

Päärakennus ja suuli:

Kesäaikaan voi järjestää myös isommat juhlat ja osa vieraista voi majoittua päärakennukseen. Tilan suuliin mahtuu noin 120 henkeä ja ruokailua varten voi vuokrata 8 m x 4m teltan. Hinnat sisältävät juhlapäivää edeltävän ja sen jälkeisen päivän valmisteluja ja loppusiivousta varten.

Vaihtoehto 1: Hinta 800 €. Vuokraajan käytössä ovat sekä päärakennus että suuli. Tarjoilut hoitaa vuokraajan valitsema ulkopuolinen pitopalvelu tai muu vastaava. Keittiötilat ovat pitopalvelun käytössä juhlapäivänä.

Vaihtoehto 2: Hinta 800 € + 2 €/hlö. Vuokraajan käytössä sekä päärakennus että suuli. Vuokralainen laittaa itse tarjoilun päärakennuksen keittiötiloissa. Talon ruokailu- ja ruuanvalmistusvälineet ovat vuokralaisen käytössä ja niiden vuokra määräytyy henkilömäärän mukaan.

Kattaus Pirtti

Kesäsaunan ja savusaunan vuokraus

Kesäaikana savusauna, kesäsauna ja kota, yhteensä 300 €/alle 10 henkeä/vrk (sisältää pyyhkeet). Lisähenkilöt 10 €/hlö.

Talviaikana savusauna päärakennuksen vuokrauksen yhteydessä 200 €/alle 10 henkeä/kerta.

Lampi

Varaaminen

Virrin tila on varattavissa sähköpostitse virri.leena(ät)gmail.com tai soittamalla 050 3666953.