Viiri Lyhty

Virrin tila

Majoitus-, juhla- ja kokoustilat

Tilat

Päärakennus

Pirttimme on kooltaan noin 70 m2. Pirtissä on ilman lisäjärjestelyjä ruokailu- tai työskentelytilaa yhteensä noin 30 hengelle. Lisäjärjestelyillä tilaa on jopa 40 hengelle. Pirtissä on televisio, videotykki ja valkokangas. Keittiö on hyvin varustettu ja tarjoiluastiastoa löytyy tarvittaessa enemmänkin. Kolmessa kamarissa ja makuualkovissa on tilat 10 yöpyjälle. Lisäksi apukeittiöstä löytyy vuodesohva kahdelle. Päärakennukseen kuuluvat myös sähkösauna, suihkutilat, kaksi wc:tä sekä ulkoterassi kaasugrilleineen.

Pirtti Keittiö Kamari

Suuli

Kesäaikaan pihapiirissä olevasta heinäsuulista saadaan katettua tilaa jopa 150-200 vieraalle. Suuli sopiikin hyvin häiden ja muiden juhlien viettoon sekä erilaisiin ohjelmallisiin tilaisuuksiin. Noutopöytä voi olla katettuna esimerkiksi pihateltassa.

Suuli ulkoa Suuli sisältä Suuli sisältä

Teltta

Tilavalle piha-alueelle asiakas voi vuokrata isäntäväen teltan (8 m x 4 m) katetun lisätilan saamiseksi.

Teltta Teltta

Pihapiiri

Pihapiiri on perinteistä satakuntalaista maalaismiljöötä, johon ajan kuluessa on tullut muutoksia tarpeiden muuttuessa. Pihapiirin suuli sekä kellari ja luhti ovat päärakennuksen välittömässä läheisyydessä ja niitä voidaan myös tilauksesta hyödyntää. Pihapiirin kasvillisuudessa on pyritty noudattamaan vanhoja perinteitä ja esim. puutarha on siirretty 1880-luvulla olleelle paikalleen.

Päärakennus ja luhti Terassi Keinu ja kaivo